Secțiune "Chestionar"

  • cs.albulescu.cristian
  • Avatarul lui cs.albulescu.cristian Autor Subiect
  • Deconectat
  • ACVila
Mai Mult
28 Ian 2019 22:16 - 28 Ian 2019 22:32 #95 de cs.albulescu.cristian
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Am găsit secțiunea "Chestionar" în contul din platformă și am downloadat fișierul modificat, pe care trebuie să îl completăm și să-l uploadăm până în 31 ianuarie (termen primit prin e-mail pt cursanții grupei 1, cel puțin - nu știu dacă și pt celelalte grupe...)

Am descoperit până la urmă inclusiv secțiunea / butonul de upload a acestor fișiere / chestionare scanate. Mulțumim! :blush:

Într-o altă ordine de idei (nu știu dacă este o situație particulară / normală), problema este că structura contului a suferit ceva modificări (templat-urile secțiunilor poartă acum și denumirea programului, respectiv "P2", nu doar numărul modulului 1-6, plus adăugarea secțiunii chestionarului), numai că toată această actualizare de informații a impus și ștergerea tuturor datelor / aplicațiilor deja încărcate în cont (temele lipsesc, notele/punctajul de la evaluarea profesorilor nu mai au cui să fie atribuite, iar testele finale parcurse au dispărut din peisaj). Contul este practic... "gol", ca și când nu aș fi parcurs/finalizat cursul (doar cursurile și suportul acestora mai sunt vizualizabile) - numai să nu fie nici o problemă, la momentul raportării / bilanțului cursului de formare (eu personal am salvat local toate aplicațiile, dacă este nevoie de recuperarea lor...) Sperăm totuși, să nu fie cazul!:lol: Până acum câteva zile, toate datele existau (pe la mijlocul lui ianuarie am verificat contul personal și totul era OK).

P. S. postez în cadrul acestui topic (modulul 1) deoarece nu am găsit posibilitatea de a deschide un nou subiect universal valabil pentru toate cele 6 module - sper doar ca mesajul să ajungă (în timp util) la moderatori... Toate cele bune, tuturor! ;)
Atașamente:
Last edit: 28 Ian 2019 22:32 by cs.albulescu.cristian.

Vă rugăm Autentificare să participaţi la discuţie.

Mai Mult
31 Ian 2019 09:46 #96 de irina.mihailescu
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Buna ziua,

Structura cursului nu a suferit modificari pentru ca este alt curs. Acel curs cu toate aplicatiile si testele sustinute exista, doar dumneavoastra, cursantii, nu mai aveti acces. Va asigur ca nu se pierde nimic si nu este vreo problema. S-a luat hotararea ca ar fi bine sa puteti vizualiza in continuare suportul de curs al tuturor modulelor si in acest curs, tinand cont de faptul ca in cursul initial nu mai aveti acces.
Dupa ce aceste Fise vor fi completate si incarcate, urmeaza sa fiti inrolati in alt curs pentru stagiile de practica. Veti primi insa pe e-mail notificare in acest sens.

Irina Mihailescu
Expert platforma educationala si de comunicatie online

Vă rugăm Autentificare să participaţi la discuţie.